Inspiration, hvor finder vi den

Hvor finder vi inspiration

Inspirationen til de haveplaner  vi tegner får vi både fra havebøger, internettet, og haver vi besøger i både ind og udland, samt fra forskellige haveshows. Det er aldrig lige til at vide hvornår man får brug for den inspiration og de ting man ser, så derfor tager vi både video og billeder når vi er af sted.

Vi har været på haverejse i England og set mange store pragtfulde haver på de store godser. Her er det et meget regnfuldt besøg på Kiftsgate i Cotswolds i 2012

På inspirations tur til England

Vi har også set åbne haver i England, hvor der var rigtig meget inspiration at hente, og mange finurlige ideer som sagtens kan overføres til vores skønne danske haver.

En romantisk siddeplads Haveplaner - trappe Haveplaner -urtehaven på stativ

 

Internette bugner af mange forskellige sider hvor der kan findes rigtig meget og spændende inspiration, bl.a. haveblogs, pinterest og forskellige havegrupper på google + og facebook.

Der er lige så mange spændende idéer der kan laves i haven som der er mennesker til, en stor mangfoldig variation og alligevel er der mange elementer der er de samme, lavet i forskelligt materiale og måde at udføre dem på, som giver dem personlighed så det alligevel ikke er som inde hos naboen.

Her forskellige billeder af hvordan vand kan bruges i haven.  Billederne her er alle fra danske haver

Inspiration Inspiration - havedam inspiration - vandtønde inspiration - vandbakke