Om os

Designerens filosofi

Jeg designer bæredygtige haver, hvor det føles magisk at leve og jeg skaber rum, hvor du kan slappe helt af og finde ro.
Siden starten i 2007, har jeg følt at min opgave er at skabe små grønne fristeder. Steder hvor dyrelivet kan blomstre og børn og voksne kan genskabe forbindelsen med naturen.

Jeg bruger planter der passer til din jordbund i din have, så de vil trives og du kan have en flot have også med en tør sommer.  Jeg designer haver med fokus på genanvendte og lokalt indkøbte materialer, for at skåne miljøet mest muligt.

De haveplaner jeg tegner er kendetegnet ved: haver med mange rum og hemmelige steder, med sjove og spændende detaljer. Haven skal være god for både børn og voksne, og frem for alt, lever op til dine forventninger.  Jeg tegner haver der er lette at passe, men indrømmet, du kommer ikke uden om pasning, når du har have. Jeg designer dog haven, så den kræver et minimum af pasning.

I sidste ende, jeg arbejder med naturen og ikke imod den. Tag derfor fat i Eventyr Haver® hvis du ønsker en haveplan der både er bæredygtig og sund for sjælen.

 

Designeren

Landinspektør Torsten Lund Andersen

Torsten Lund Andersen – Uddannet landinspektør og havenørd

Jeg deler haven op i rum, da jeg har erfaring for at det gør det lettere at overskue sin have og gøre den hyggelig.

Du vil også i næsten alle de haveplaner jeg tegner finde en pergola. Ud over at den giver højde og et grafisk udtryk til haven i samspil med planterne så hygger den og giver struktur.
Claude Monet har engang sagt: “Enhver have bør have en pergola…”, og det giver jeg ham fuldstændig ret i.