Havedesign – processen

Havedesign af din egen have

Havedesign der svarer til dine behov og ønsker er en meget kreativ proces. Den involverer både dig og dine havedrømme og din haves nuværende udformning og størrelse. Det kan være en god idé at tage hensyn til evt. træer og buske som bør bevares,  da det jo tager mange år for især træer at vokse op.

Sådan bliver design af din have normalt til:

Havedesign med plante forslag

Vi går en tur gennem din have og snakker om muligheder og ønsker med dig. En brainstorming hvor du fortæller om de tanker og ideer du har om haven, og vi giver input til hvordan det kan realiseres.

  • Selve havetegningen laver vi sammen med dig i dit hjem. Tegningen er en målfast plantegning, som oftest i 1:100 eller 1:200 udført med blyant. Den kan indeholde placering af terrasse, stier og type af belægning. Bedene formgives, og placeringen af evt. drivhus, træer og andre elementer i haven angives. Vi medbringer en plan over din grund lavet med udgangspunkt i nyeste luftfoto over din grund (som regel fra året før), gerne suppleret med en bygningstegning eller lignende fra dig.
  • Da vi laver haveplanen sammen med dig, er der hele tiden mulighed for at tilpasse planen undervejs.
  • Sideløbende med at haveplanen tager form laves en planteliste med de planter vi foreslår til haven, du får ikke en komplet liste, men de overordnede planter som vi taler om i løbet af vores besøg hos dig/jer.

Hele processen tager ca. 2-3 timer, fra vi kommer på besøg og til vi kører igen. Kan det være nemmere?

Vi tegner som udgangspunkt haver med mange rum og sjove detaljer, og som frem for alt passer til dit hus og omgivelser og selvfølgelig dine havedrømme.  Lyder det tillokkende, så vælg en haveplan fra Eventyr Haver®. Vi tegner haver der er nemme at passe, og afspejler årstidernes skiften.

Pris inkl. møde, haveplan og kørsel: 2995,-

Kørsel for afstand udover 50 km. fra Nørresundby beregnes i henhold til statens højeste takst.

Kontakt os hvis du er interesseret i en haveplan:

Mob: 23674035