Eksempler på haveplaner

Eksempler på færdigt tegnede haveplaner.

Her på siden vises nogle af de haveplaner vi har tegnet. Nogle tegninger er blevet tegnet med blyant og farvelagt med farveblyanter, mens andre haveplaner er tegnet i 3D på computer.

Eksemple 1.
Stor parcelhus grund med stort nyt drivhus, hvor haven skulle anlægges i forhold til det og den tidl. køkkenhave med samme placering som ny. Buske mod nabo for at tage indkig. Brug af eksisterende buer som kunde selv havde.

Haveplaner, storparcel
Eksempel 2.
Landbohave i tilknytning til skovejendom der bliver drevet økologisk. Fokus på elementer i haven der passer til en ejendom i skoven. Haveplanen indeholder både pergola, måneskinshave og flot nyt drivhus i brosten og genbrugsvinduer.

Detaliltegning af gårdsplads og måneskinsbedHaveplan af indkørsel og have ved skovejendom

Eksempel 3.
Strandhave ved sommerhus med udsigt mod kattegat. Ønsket om at der skulle være blomstring primært i juli og august. Stort træterrasse dæk, som ligger i læ og med sol hele dagen.

Haveplaner - strandhave

Eksempel 4.
Lille byhave med sydvendt have, med ønske om skærehave og bibeholdelse af de gamle træer og ny plantning under. Staudebede med roser og stativer, samt drivhus til både hygge og dyrkning af tomater, agurker etc.

Lille byhave

 

Eksempel 5.
Forhave ved parcelhus, der trængte til at blive lavet ny belægning og carport. De gamle stedsegrønne træer blev stammet op og der kan ny under beplantning. Den gamle potentil hæk blev skiftet ud med forskelle buske, langs vejen.

Forhave med ny carport og nye bede

 Eksempel 7.
Nyt parcelhus, familien har boet på Grønland og ønsker at vi brugte det i vores tema. Fliserne er en grå sandsten som passer flot til det gule hus. Ønsket om træ og organiske former, kom i form af indramning af den store træterrasse med plads til familien og deres mange gæster. Fliser i græsset skal symbolisere isflager der flyder i vandet.

Haveplaner, denne er inspireret af grønland, de store bede er hvaler der svømmer i havet

Eksempel 8.
Gammelt arbejderhus på 130 år skulle have ny og bæredygtig have, den har store skråninger, ønsket om at bygge stendiger som bede blev lagt ind og der blev plads til både køkkenhave og vildmarksbad i denne økologiske have.
Haveplaner ny have til 130 år gammelt hus

Vi laver også haveplaner i 3D men de er noget dyrer da det tager meget længere tid at tegne, men du får så også en haveplan du kan se fra flere vinkler og den bliver mere virkelig at se på. Det er noget lettere at forstå end en almindelig haveplan.

Eksempel 1.
En parcelhus have hvor der manglede terrasser og opholds arealer i haven, der var kun en ud for stuen. Udsyn til nabo i baghaven skulle fjernes og køkkenhave skulle etableres.

Havplaner helt ny have til eks. parcelhus.

 

Haveplaner i 3D af parcelhus have,

Haveplaner i 3D giver en god forståelse for din have

 

 Eksempel 2.
Murermestervilla, hvor ønsket var en stor rund indkørsel om det store bøgetræ der ønskes bevaret. Ønsket om en skøn havedam, da familien havde haft det i deres tidl. have. Vi udvidede med bæk og træterrasse som hænger ud over søen. Ønsket var også runde og buede former til huset.

Haveplaner 3D murermestervilla med sø, pavillon udsigt og flot rundkørsel

Haveplan med stor indkørsel, med mulighed for at kører rundt om det store bøgetræ Haveplaner i 3 D - Murermestervilla med flot pavillon og skøn terrasse